Hírek

Egy százalék az önkéntesekért
2016. február 19. 14:26
Immár 145 éve, hogy gróf Széchenyi Ödön, a „legnagyobb magyar” fia, a magyar tűzvédelem legfontosabb alakja közbenjárására megalakult a Magyar Tűzoltó Szövetség jogelődje.

Szervezetünk azoknak az önkéntes tűzoltóknak a szellemiségét képviseli azóta is, akik a mai napig őrzik embertársaik értékeit, életét, mindezt úgy, hogy sem viszonzást, sem köszönetet nem várnak cserébe.

A Magyar Tűzoltó Szövetség meggyőződéssel vallja, hogy az önkéntes, önkormányzati és létesítményi tűzoltók Magyarország mentő tűzvédelmének fontos sarokkövét jelentik. Ezért továbbképzésekkel, szakmai programokkal segítjük fejlődésüket, munkájukat pedig eszközadományokkal igyekszünk hatékonyabbá tenni. Legújabb programjainkkal pedig a határon túli magyarlakta települések önkéntes tűzoltóit is bevontuk ebbe a fejlődésbe.

Kérjük, segítse munkánkat Ön is, személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával!

Adószámunk: 18056460-1-42

A SZJA rendelkezésről szóló rendelkezés mindössze néhány perc; az adóbevallás részét képező, önálló „EGYSZA”megjelölésű lapon tehető meg. A rendelkezés a bevallással együtt (elektronikusan vagy postai úton) a NAV felé továbbítható legkésőbb 2016. május 20-ig.
A Magyar Tűzoltó Szövetség köszönettel vesz minden felajánlást!