Hírek

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar öregdiák-rendezvény
2023. június 13. 11:58
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kara meghívja végzett hallgatóit a 2023. augusztus 31-én megrendezésre kerülő Alumni (öregdiák) rendezvényére.

Az esemény nagyszerű alkalmat teremt arra, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karon, vagy a jogelőd intézmények valamelyikén végzett diákjai újra találkozzanak, emlékezzenek a régi napokra, a diákévekre és megosszák egymással elért eredményeiket, tapasztalataikat.

Az Egyetem Rendészettudományi Kara által szervezett rendezvény nem csupán egy összejövetel, hanem egy fontos hagyomány is, amely a közös értékre és tapasztalatokra épül. Az emlékezés révén felidézhetik a diákéveket, a nehézségeket és az örömöket, amiket együtt átéltek.

A rendezvények helyszíne: Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar 1083 Budapest, Ludovika tér 2.

Az esemény programja:

  • ünnepi megemlékezés, emléklapok átadása
  • közös csoportkép a főépület előtt
  • koszorúzás „A közrendért, a haza biztonságáért életüket vesztett hősök
  • emlékére” emlékműnél
  • közös ebéd
  • ismertető a Kar oktatási tevékenységéről, az oktatást segítő épületek, eszközök bemutatása
  • kötetlen beszélgetés, a múlt emlékeinek felidézése

A programon való részvételi szándékot a https://ludevent.uni-nke.hu/event/3118/ linken 2023. július 27-ig lehet megerősíteni. A meghívót és a jelentkezés részleteit tartalmazó felhívást a mellékelt rendezvényplakát tartalmazza.

Lehetőség van továbbá csatlakozni a Rendészettudományi Kar Alumni Közösségéhez a https://www.uni-nke.hu/oktatas/alumni-kozosseg/alumni-regisztracio linken, amelyen keresztül megismerhető az Alumni Közösség szabályzata és a Kar szervezésében megvalósuló szakmai programok, osztálytalálkozók, rendezvények és az elérhető kedvezmények.