Hírek

Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség: új elnök
2016. február 21. 09:19
A Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség 2016. február 20-án megtartotta éves rendes, egyben elnökválasztó közgyűlését.

A megjelent küldöttek a 2015. évre vonatkozó szakmai és pénzügyi beszámolókat, valamint az idei évre tervezett feladatokat és a költségvetés tervezetet is elfogadták. A szervezet tiszteletbeli elnöke, Mihály János nyugalmazott tűzoltó ezredes tájékoztatást adott a szövetség módosított alapszabályáról és választási szabályzatáról, amelyeket szintén megszavazott a közgyűlés.

Az elnökválasztás során, a küldöttek egyhangú jelölése és szavazása után Molnár József tűzoltó alezredes, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főtisztje lett a szervezet elnöke, Varga Ernő tűzoltó alezredes elnöki tisztségéről történő lemondását követően. Egyéb tisztségekben nem történt változás.

A közgyűlésen a Magyar Tűzoltó Szövetség legmagasabb elismerését, Gróf Széchenyi Ödön Díjat vehetett át Kovács Lászlóné és idősebb Lőrincz László, évek óta tartó kimagasló önkéntes munkájáért. A Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség Vida Pál Díját vette át Pázmánd ÖTE ifjúsági tűzoltói felkészítője Lőrincz László.

A közgyűlést élénk sajtóérdeklődés kísérte.

(képek és szöveg: Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség)


 

Kapcsolódó képek:

Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség: új elnök Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség: új elnök Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség: új elnök