VII. Országos Tűzoltó Börze és Találkozó – beszámoló
2015. május 05. 11:20
2015. május 5-én, szombaton reggel kissé csapadékosan kezdődött a VII. Országos Tűzoltó Börze és Találkozó, melyet a Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület és a MTSZ közösen rendez meg évek óta.

A délelőtt során az iskola aulájában került megrendezésre a Magyar Tűzoltó Szövetség díszünnepsége, melyen köszöntőt mondott Dobson Tibor tűzoltó dandártábornok, a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke és Dr. Bérczi László tűzoltó dandártábornok, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tűzoltósági főfelügyelője. Az eseményen részt vett Varga Ferenc tűzoltó dandártábornok, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Pénzes Gábor Pilisszentiván Község polgármestere is, aki zárszóképpen pohárköszöntőt mondott. A több mint 100 meghívott vendéget a Katasztrófavédelem Központi Zenekara szórakoztatta műsorával, miközben a Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület életéből való képválogatás forgott a háttérben. Az ünnepségen átadásra kerültek gróf Széchenyi Ödön emlékplakettek, emléktárgyak, és szolgálati érmek.

Az eseményről teljes beszámoló a Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület honlapján olvasható.