VI. Országos Hagyományos Tűzoltó Verseny - élő közvetítéssel!
2015. június 14. 11:01
A MTSZ és a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság valamint a Tolna Megyei Tűzoltó Szövetség szervezésében ezen a hétvégén tűzoltó verseny zajlik - az esemény pedig élőben, online is nyomon követhető lesz!

Ahogyan arról korábban már hírt adtunk, a Magyar Tűzoltó Szövetség a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság valamint a Tolna Megyei Tűzoltó Szövetséggel közösen rendezi meg a VI. Országos Hagyományos Tűzoltó Versenyt Szekszárdon, 2015. június 20 -21-én. A versenyben 10 fős versenycsapatok indulnak, akik oltási gyakorlatban és váltófutásban fogják összemérni erejüket. Az értékelés külön-külön és összetettben önkéntes tűzoltó egyesületi (nem főállású önkéntes és nem főállású létesítményi), főállású tűzoltói (főállású önkormányzati és főállású létesítményi tűzoltók) között történik a versenykiírás szerint.

Jó hír annak, aki szeretne csapatának szurkolni, de nem tud a helyszínen részt venni, hogy a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület jóvoltából az egész esemény élőben, online követhető lesz. A közvetítés a verseny kezdetekor indul, és böngészőből megtekinthető a http://www.onlinekozvetites.hu/streaming címen.

Sok sikert kívánunk a csapatoknak, és jó szurkolást a nézőknek!