Már 32 kiállító és járműparádé – szeptember 6-ig várják a jelentkezéseket
2022. szeptember 02. 16:04
Amint jeleztük, a balatonföldvári szakmai napon egy mini Interschutz-ot varázsolnak a látogatók elé. Több szakmai bemutató program várja a tűzoltókat és érdeklődőket 10–16 óra között a Naro kempingben. A rendezvény ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött, amire a jelentkezéseket szeptember 6-ig várják.

Önkéntes, létesítményi, önkormányzati, hivatásos tűzoltók hazai Mekkája – tűzoltás, műszaki mentés szakmai megoldásai, a speciális mentési technikák, technikai újdonságok minden egy helyen.

A járműparádé részeként 12 tűzoltóautó, a Bronto 45 m-es emelő (MOL Százhatlombatta) a Magirus különleges gépjárműfecskendője (Bicske ÖTP) és a Heros új gépjárműfecskendője, a Máltai Szeretetszolgálat beavatkozó járművei, Richter Gedeon létesítményi tűzoltó járművei (Hyppolit Kft.), saját fejlesztésű Toyota Hilux és utánfutó (Szabadszentkirály ÖTE), sokoldalú quad (KÖTÉL Kaposvár).

Bármilyen jármű grafikázása (EFR Kft.).

A rendezvény ingyenesen látogatható, de a zavartalan fogadás és az étkezés biztosítása érdekében regisztrációhoz kötött. A Görgeteg ÖTE gyakorlati szempontú hozzáfűznivalója: tudni kell az ebédlétszámot és a töltött káposztához a gombócokat el kell készíteni!

Ezért a jelentkezést: mtsz.kiallitas@gmail.com címen a szervezet neve és a létszám megadásával szeptember 6-ig várják.

Az előzetesen regisztrált érkezők számára a belépéskor regisztrációs lapot adnak, ami egyben ingyenes étkezési és tombolajegyként szolgál.