Hírek

Beavatkozások 2019. nov. 18–24.
2019. november 27. 14:24
Múlt heti beavatkozásokról szóló válogatásunkat tesszük közzé.

Szabolcs-Szatmár-Bereg

Baleset Nagykálló közelében

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba csúszott egy traktor nov. 19-én este Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Nagykálló és Kállósemjén közötti úton. A balesethez a nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

 

Vas megye

Kisteherautó gyulladt ki Rábahidvégen

Élelmiszert szállító kisteherautó motortere égett Rábahidvégen, a Vasvári Pál utcában nov. 20-án délután. A vasvári önkormányzati tűzoltók kiérkezéséig a rábahidvégi önkéntes tűzoltók a lángokat egy porral oltó készülékkel megfékezték, majd a vasvári egység egy vízsugárral visszahűtötte a még izzó részeket. A tűz a raktérre nem terjedt át.

Fotó: Vasvár ÖTP


Pest megye

Baleset Szigetszentmárton és Ráckeve között

November 22-én Szigetszentmárton és Ráckeve között személyautó csúszott az árokba, a sofőr pedig a gépjárműbe szorult. A Kis-Sziget ÖTE öt fővel vonult a helyszínre, ahol a gépjrámű áramtalanítása után a sérültet kiemelték a gépjárműből, és átadták a mentőszolgálatnak.

Fotó / tudósítás: Kis-Sziget ÖTE / Facebook


Tolna megye

Baleset Dunaföldvárnál

November 24-én éjszaka kamion szakította át a szalagkorlátot Dunaföldváron, a híd lehajtójánál. Az esethez a Dunaföldvár ÖTE tagjai vonultak.

Fotó / tudósítás: Dunaföldvár ÖTE / Facebook