Hírek

Sikeres vizsgát tettek a kárhelyszíni elsősegélynyújtás ismereteiből
2019. november 12. 11:20
Az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Egyházasrádóc tizenegy tűzoltója tett sikeres disaster medic tanfolyamból vizsgát november 9-én.

Korábban az egyházasrádóci önkéntes tűzoltóknál tartott kárhelyszíni elsősegélynyújtó ismeretek elsajátítását tartalmazó oktatást Csejtei Balázs tű. zászlós, disaster medic instruktor. Az oktatás alkalmával mind gyakorlati, mind pedig elméleti ismeretekre tettek szert az önkéntes tűzoltók, akik tudásukról november 9-én adtak számot.

A vizsga során elméletben és gyakorlatban egyaránt bizonyítaniuk kellett. A vizsgabizottságban Kovács Balázs tű. alezredes, a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka és Csejtei Balázs tű. zászlós, diaster medic instruktor foglaltak helyet.

Az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Egyházasrádóc tűzoltói közül tizenegyen tettek sikeres vizsgát. A megszerzett tudás birtokában az önkéntesek képesek lesznek arra, hogy a hivatásos tűzoltók és a mentők kiérkezése előtt a baleset, vagy tűzeset helyszínén az elsődleges elsősegélynyújtást megkezdjék.

Gratulálunk az elért eredményhez!

Fotó: Csejtei Balázs tű. zászlós/Vas MKI