Hírek

Ifjúsági Tűzoltó Szaktábor
2019. június 14. 08:37
A Dunántúli „St.” Flórián Olimpiai Sport és Hagyományőrző Önkéntes Tűzoltó Egyesület (DOHÖTE) idén immár XIX. alkalommal, ismét meghirdeti Ifjúsági Szaktáborát.

A tábor célja minél szélesebb körben megismertetni az ifjúsággal a CTIF ifjúsági versenyszabályzatot, mind elméletben, mind gyakorlatban (akadálypálya, staféta váltó futás). Ifjúsági csapatok kovácsolásához való segítségnyújtás. Széleskörű programlehetőség a szakmai feladatokon kívül. Tűzoltási, Katasztrófavédelmi, Honvédelmi ismeretek oktatása. Utánpótlás nevelés!

A tábor végén ifjúsági CTIF verseny rendezése, melyen lehetőség nyílik a tábor ideje alatt megszerzett tudás bemutatására, versenykörülmények között.

 

A táborban tervezett programok

CTIF ifjúsági akadálypálya és staféta pálya oktatása, gyakorlása. Csapatépítő programokként tábori olimpia (érdekes, játékos feladatokkal), túra a természetben. Katasztrófavédelmi és tűzvédelmi ismeretek oktatása.

Kiegészítő programokként strandolás, csapatzászló készítés, maszkabál, táborőrség, kézműves foglalkozás, sport programok, szabadidős tevékenység.

Célunk, hogy a gyerekek élményeket szerezve, játékosan sajátítsák el a tudást. Nagy hangsúlyt fektetünk a szórakozásra is, hogy ezzel is segítsük a csapatok kohéziójának minél gyorsabb kialakulását.

 

A táborba 11-16 éves korig várjuk a gyerekek (ifjúsági tűzoltó csapatok) jelentkezését. Ha esetleg nincs meg a 9+1 fő az sem jelent problémát, mert lehetőség van vegyes csapatok létrehozására is.

Továbbá minden csapat hozzon magával 1 vagy 2 kísérőt. A tábor részvételi díja a kísérőkre is vonatkozik!

 

A tábor helye és ideje:

Időpont: 2019. július 1-6-ig (6 nap, 5 éjszaka)

Helyszín: Kistolmács, Horvátkert Kemping

A tábor költsége:

20 000 Ft/fő, mely magában foglalja a szállás díját és napi 3 étkezést (reggeli, ebéd, vacsora)

Jelentkezés:

A táborba jelentkezni az alábbi linken letölthető jelentkezési lapon lehet. A jelentkezési lap beküldése, további információ, kérdések: onkentespv@gmail.com

Ezen kívül a táborral kapcsolatban érdeklődni Friman Martinnál lehet (0630-617-5898)


 

Kapcsolódó információk: