Elhunyt Hégli Elemér
2015. június 09. 11:06
Hégli Elemér a Magyar Tűzoltó Szövetség hagyományos tűzoltóverseny versenybírója 67 éves korában váratlanul elhunyt.

Ott volt a nemzetközi tűzoltóverseny magyarországi bevezetésénél, szorgalmazta, segítette az MTSZ tűzoltóverseny tagozatát a versenyszabályzatok népszerűsítésében, az országos versenyek szervezésében. Kapcsolatait is felhasználva számos támogatót nyert meg ezen tűzoltóversenyek segítésére. Mindig csendes, segítőkész és szorgalmas volt. A Richter Gedeon Rt. Dorogi Gyáregységének tűzvédelmi vezetőjeként olyan versenycsapatot szervezett és vezetett, amely országos versenyeket nyert irányítása alatt, de nemzetközi vonatkozásban is kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Szabad idejének nagy részét a sportnak, a versenyeknek szentelte.

Kedves Elemér!

Mi, magyar versenybírók ígérjük, hogy olyan tisztességesen végezzük ezt a feladatot, ahogy ezt Te tetted mindig. Hiányozni fogsz mindenkinek, de tudjuk, hogy az égi versenypálya mellől Domsik Jánossal és Kormos Sándorral figyelő szemekkel őrzitek minden versenyünket.

Emlékedet kegyelettel megőrizzük!