Hírek

Országos ifjúsági tűzoltó verseny Ausztriában
2018. augusztus 27. 07:22
Az Osztrák Tűzoltó Szövetség meghívására a szomszédos országok között hazánkat Dobson Tibor tű. dandártábornok, az MTSZ elnöke képviselte a Bécsben megrendezett 22. Ifjúsági Tűzoltó Versenyen.

Az augusztus 24-25 között zajló megmérettetésen 650 egyesület közül 52 csapat vehetett részt az országos döntőn. Az FC Stadlau sportlétesítménye zsúfolásig megtelt a csapatokkal és szurkolókkal, ahol sportversenyekre jellemző hangulatban zajlottak a versenyek. Napközben az érdeklődők a sporttelepen szabadtéri járműkiállítással, a város különböző helyein, a tűzoltóság munkáját bemutató mini megmozdulásokkal találkozhattak. Este a bécsi hősök terétől (Heldenplatz) a városházáig (Rathaus) zenekari kísérettel, zászlókkal vonultak fel az ünnepélyes eredményhirdetésre, ahol látványos ünnepség keretében ismertették az eredményeket vegyes és leány kategóriában. A téren felállított nézőtér itt is megtelt a szurkolókkal és érdeklődőkkel.


 

Kapcsolódó képek:

Országos ifjúsági tűzoltó verseny Ausztriában Országos ifjúsági tűzoltó verseny Ausztriában Országos ifjúsági tűzoltó verseny Ausztriában
>>> További képek a galériában <<<