Hírek

Látogatóban a Lengyel Tűzoltó Szövetség
2018. március 23. 14:49
A magyar-lengyel barátság napja alkalmából a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke szakmai látogatásra hívta a Lengyel Tűzoltó Szövetség delegációját, Waldemar Pawlak elnök urat és Teresa Tiszbierek alelnök asszonyt.

A rendezvény programjain belül a BM OKF-en a vendégek részére a BM HEROS Zrt. vezérigazgatója, Rajnai Attila és az MTSZ elnöke, Dobson Tibor tű. dandártábornok tájékoztatót tartott a szervezetek tevékenységéről, eredményeiről, további céljairól, amelyet követően a résztvevők megtekintették a már rendszerbe állított, magyar fejlesztésű tűzoltó gépjárműveket. Az eseményen jelen volt dr. Gyurka Tímea tű. ezredes, a BM OKF hivatalvezetője, továbbá Boronyai István tű. szds., az MTSZ irodavezetője, valamint Bodnár Ferenc, a Pilisszentiváni Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke is. 

A lengyel delegáció délután a FER Tűzoltóságot látogatta meg, ahol Pimper László PhD, a FER Tűzoltóság és Szolgáltató Kft. tűzoltóparancsnoka, valamint Józsa Gábor MOL Nyrt. DS Termelés FF és EBK vezető és Takács Zoltán, a FER Tűzoltóság százhalombattai tűzoltóparancsnoka fogadta őket. 

 


 

Kapcsolódó képek:

Látogatóban a Lengyel Tűzoltó Szövetség Látogatóban a Lengyel Tűzoltó Szövetség Látogatóban a Lengyel Tűzoltó Szövetség
>>> További képek a galériában <<<