Hírek

Együttműködik az MTSZ és az MGYOSZ
2017. október 03. 14:29
Együttműködési megállapodást kötött a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége és a Magyar Tűzoltó Szövetség. A dokumentumot ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 29-én, Balatonföldváron, az MTSZ elnökségi ülésén írta alá dr. Orosz Csaba, az MGYOSZ alelnöke, és Dobson Tibor tű. dandártábornok, az MTSZ elnöke.

A megállapodás értelmében az MGYOSZ többek között támogatja az MTSZ társadalmi célú tevékenységét, különös tekintettel a műszaki fejlesztésre, a tűzoltók képzését, tájékoztatását elősegítő szakmai és sportrendezvényekre.

Dr. Orosz Csaba az elnökségi ülésen elmondta: a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége lehetőségeinek megfelelően segítséget nyújt majd a tűzoltó gépjárművek felújításában, valamint az önkéntes tűzoltó egyesületek és létesítményi tűzoltóságok hatékony működéséhez szükséges feltételek kialakításában.

A hosszú távú együttműködés során mindkét szervezet törekszik a szoros együttműködésre, amelynek előnyeit az MTSZ és az MGYOSZ tagszervezetei egyaránt élvezhetik majd.


 

Kapcsolódó információk: