Hírek

V. Országos Tűzoltó-kapocskupa
2017. szeptember 27. 11:31
A Győr-Moson-Sopron Megyei Tűzoltó Szövetség és a Fertőszentmiklósi Önkéntes Tűzoltó Egyesület a Magyar Tűzoltó Szövetséggel egyetértésben megszervezi az V. Országos Tűzoltó-kapocskupa versenyt.

A verseny ideje: 2017. november 25. 10.00 órától

A verseny helye: 9444 Fertőszentmiklós, Szent István u. 41-42. Felső Büki Nagy Pál Általános Iskola sportcsarnok

A verseny az itt elérhető versenyszabályzat szerint kerül megrendezésre. A versenyre bármely tűzoltó, vagy egyéb szervezet nevezhet ötfős csapatokkal, aki a Versenyszabályzatban és ezen kiírásban foglaltakat elfogadja. Egy szervezet több csapatot is indíthat, de egy versenyző nem szerepelhet több csapatban. A versenyen két pálya lesz elektromos időméréssel.

Kategóriák:

  • ”A” korosztály korpont számítása nélkül női és férfi
  • ”B” korosztály korpont beszámításával női és férfi
  • Vegyes csapatok a férfikategóriában kerülnek értékelésre

Amennyiben valamelyik kategóriába nevezett csapatok száma 4-nél kevesebb, a másik kategóriába kerül átsorolásra. A női és férfi besorolás így is külön marad.

Nevezési határidő: 2017. november 17.

A versenyen való részvétel nevezési díjhoz kötött. A nevezési díj összege: 10 000 Ft/ csapat A díjat átutalással kell rendezni, a beérkezett nevezési lapok értelmében - a nevezési határidőig - az alábbi számlaszámra:

Győr-Moson-Sopron Megyei Tűzoltó Szövetség
Duna Takarék Bank
58600317-11215992

A nevezési díj befizetéséről számlát ad ki a szervező Győr-Moson-Sopron Megyei Tűzoltó Szövetség. A nevezési díj ellenében az ötfős csapatok részére ebéd, illetve egy ital biztosított. Nevezéseket a mellékelt nevezési lapon kell eljuttatni, elektronikus úton a vecs.pal@tuzoltosagfsztm.t-online.hu e-mail címre. (További információ telefonon: 20/376-9744) A jelentkezések beérkezését követően készül el a versenybeosztás, melyet a csapatok előzetesen megkapnak.

Értékelés:

A versenyen az MTSZ képzett versenybírói látják el az értékelést. Az értékelés versenykategóriánként történik a nevezett csapatok számától függően (oklevél és serleg). Esetlegesen nevező határon túli csapatok külön kategóriában kerülnek értékelésre. A legjobb ponteredményt (bármelyik futamban) elérő csapat elnyeri a Kapocs Kupát, a Magyar Tűzoltó Szövetség vándordíját. A legjobb tíz időeredményt az MTSZ nyilvántartja, honlapján közzéteszi. A következő évi verseny megrendezésére az MTSZ Tűzoltóverseny Bizottságánál lehet jelentkezni.

 


 

Kapcsolódó információk: