Hírek

18. Lépcsőfutó Országos Bajnokság
2017. szeptember 24. 17:58
A 18. Lépcsőfutó Országos Bajnokságot 2017. szeptember 23-án a Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri épületében a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Magyar Tűzoltó Szövetség közreműködésével közösen megrendezte, amelyen a hivatásos tűzoltók mellett 21 nem hivatásos - önkéntes, önkormányzati és létesítményi tűzoltó - is indult.

A versenyen mind az abszolút, mind az egyéni férfi, mind a páros kategóriában kiváló eredményeket értek el a nem hivatásos bajtársak.

Az egyéni férfi indulók közül külön ki kell emelni a FER  Tiszaújváros Létesítményi Tűzoltóság tagjait, így Benőcs Zoltán teljesítményét, aki mind az abszolút, mind saját kategóriában 1. helyezést ért el 2.54,31 eredménnyel , valamint Szabó Istvánt. aki 4. helyezést ért el abszulút kategóriában és 1. helyezett lett saját kategóriájában.

Az egyéni indulók között meg kell említeni, hogy az 55 év feletti kategóriában Dobson Tibor tű. dandártábornok és Balázs József tű. alezredes (FKI) is indult, akik szintén megmérették kitartásukat.

A páros abszulút versenyben 3. helyezett lett - saját kategóriában 2. helyezés - Terjéki Tibor és Oláh Soma Sándor, a Szakoly Önkörmányzati Tűzoltóságtól , 6. lett - saját kategóriában 2. helyezés - Hornyák György és Rockenbrot György, 17-ik lett  - saját kategóriában 10. helyezés - Joó Dávid és Iványi Zsolt Vértestolna ÖTE tagjai.

A női párosok is szép eredményt értek el,  Budaőrs ÖTE-től 2. lett Fejérné Hodut Éva és Gáspár Kitti, 3. pedig Gáspár Kinga és Nagy Enikő.

A további eredményeket az alábbi táblázatok tartalmazzák:

A verseny eredményhírdetésén a MTSZ által biztosított díjakat Dobson Tibor tű. dandártábornok, Erdélyi Krisztián tű. ezredes, BM OKF főigazgató-helyettes és Palotai Zsolt Gábor  tű. ezredes, FKI igazgató-helyettes adtak át. Mindkét igazgató-helyettes megköszönte záró beszédében minden versenyzőnek a példamutatást, a közreműködőknek, köztük  a MTSZ-nek a verseny megrendezéséhez nyújtott támogást is.

Gratulálunk valamennyi indulónak teljesítményükhöz és kitartásukhoz!

 


 

Kapcsolódó képek:

18. Lépcsőfutó Országos Bajnokság 18. Lépcsőfutó Országos Bajnokság 18. Lépcsőfutó Országos Bajnokság
>>> További képek a galériában <<<