Hírek

XI. Országos Tűzoltó Szakmai Vetélkedő
2017. június 23. 15:56
A BM OKF 2017. augusztus 28-30. között, Csopakon és Balatonfűzfőn rendezi meg a szakmai vetélkedőt, amelynek keretén belül a résztvevők számot adhatnak elméleti és gyakorlati tudásukról, szakmai felkészültségükről.

Nevezési határidő: 2017. augusztus 7.

Nevezhetnek:

  • hivatásos tűzoltóságok (egy hétfős csapat katasztrófavédelmi igazgatóságonként)
  • önkormányzati tűzoltóságok (ötfős csapatok, hat meghívásos résztvevő csapat)
  • főfoglalkozású létesítményi tűzoltóságok (ötfős csapatok, három meghívásos résztvevő csapat)
  • beavatkozó önkéntes tűzoltó egyesületek (ötfős csapatok, három meghívásos résztvevő csapat)

A vetélkedő csapatversenye hivatásos és nem hivatásos kategóriában lesz lebonyolítva. A hivatásos kataegóriában a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságok által delegált hivatásos tűzoltó-parancsnokságok vehetnek részt. A nem hivatásos kategóriában az önkormányzati, a főfoglalkozású létesítményi, valamint a beavatkozó önkéntes tűzoltó egyesületek meghívott csapatai vehetnek részt.

A vetélkedő egyéni versenye a gépjárművezetők kivételével kizárólag a hivatásos tűzoltó-parancsnokságok állománya részére lesz megszervezve irányítói és beosztotti kategóriákban. Az irányítói és beosztotti kategóriában a hivatásos tűzoltó-parancsnokságok csapataiból 1-1 fő vesz részt. Az írásbeli feladatlapok kitöltésének eredménye alapján az első 8-8 fő hajthatja végre a gyakorlati feladatot, akikből kikerül a győztes.

A beavatkozó önkéntes tűzoltó egyesületek közül az alábbi három csapatot hívták meg:

  • Dunaföldvár ÖTE
  • Hosszúpereszteg ÖTE
  • Tyukod ÖTE

További információk az alábbi linkekről letölthető dokumentumokban találhatók, melyek között a nevezési lap is elérhető.


 

Kapcsolódó információk: