Hírek

VII. Országos Hagyományos Tűzoltó Verseny - programlehetőségek
2017. június 21. 10:12
A szervezők összeállítottak egy rövid programajánlót azok számára, akiknek a verseny után egy kis aktív kikapcsolódáshoz lenne kedvük.

A Múzeumok Éjszakája programsorozatot 2003 óta rendezik meg az év legrövidebb éjszakájához, a Szent Iván-éjhez legközelebbi szombaton, amely most a verseny napjára, június 24-re esik. A székesfehérvári múzeumok listája és az azokban zajló programok ide kattintva olvashatók.

Ezek közül külön is kiemelénk a székesfehérvári tűzoltó laktanyában található tűzoltó múzeumot, mely szintén nyitva tart – címe: Székesfehérvár, Szent Flórián körút 2. (47°12'16.10' É; 18°25'42.18")

Érdekes élménynek ígérkezik a Tűzzel-vassal fesztivál, amely 10-18 óra között zajlik ) Székesfehérvár Skanzenében, s amelyen az ország késes, kovács, fegyverműves mesteremberei várnak mindenkit. További információk itt.

Aki zenei élményekre vágyik, annak a Jónás Vera Experiment-koncertet ajánlják a szervezők, mellyel kapcsolatban itt lehet többet megtudni. Ezzel párhuzamosan a Székesfehérvártól autóval mindössze húsz percnyi távolságra található Agárdi Popstrandon a Neoton ad koncertet.

Jó versenyzést és jó kikapcsolódást kívánunk mindenkinek!