Hírek

Száz köbméter adomány Franciaországból
2017. április 11. 09:41
A Magyar Tűzoltó Szövetség szervezésében immár harmadik alkalommal érkezett használt védőruha és felszerelés Franciaországból.

Ezúttal 100 köbméternyit hoztak az országba a Komárom-Esztergom Megyei Tűzoltó Szövetség és a Pesthidegkúti Önkéntes Tűzoltó Egyesület közreműködésével. Ágoston Gábor megyei szövetségi elnök előkészítette és megszervezte a szállítmány útját és irányítja az érkezett anyagok elosztását a beérkező igények figyelembe vételével. Hatalmas munkát végeztek a szervezők mire minden az egyesületekig eljut határon belül és túl.

Dobson Tibor tű. dandártábornok, a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke vette át a francia adományozó levelet a szállítást szervező Ágoston Gábortól.

 

A levél fordítása:

„Alulírott MANSER Jean Luc parancsnok, az Elzászi Tűzoltó Szövetség elnöke ezennel igazolom, hogy a 100 (száz) köbméternyi tűzoltó szakfelszerelés (védősisakok, védőruhák, felszerelések, tömlők, szikracsapók, egyebek) lecserélésre kerültek Franciaországban, és térítésmentesen átadásra kerülnek a Magyar Tűzoltó Szövetség részére Dobson Tibor tűzoltó dandártábornok felügyelete mellett. Ezáltal az Elzászi Tűzoltó Szövetség, illetve a nevezett felszerelések adományozóit semmilyen felelősség nem terheli a továbbiakban. Jelen igazolást az alulírott napon, az adományozók kérésére állítottam ki.”

Az eredeti levél ide kattintva érhető el.

 

 


 

Kapcsolódó képek:

Száz köbméter adomány Franciaországból Száz köbméter adomány Franciaországból