Hírek

VI. Országos Kismotorfecskendő-szerelési Bajnokság: eredmények
2016. szeptember 12. 09:39
2016. szeptember 10-én, szombaton zajlott a VI. Országos Kismotorfecskendő-szerelési Bajnokság nyolcadik (záró) fordulója Böhönyén. Ezzel lezárult a versenysorozat, és megszülettek az összesített eredmények is.

Huszonhárom település negyvennyolc csapatát köszöntötte Tarlós István tűzoltó ezredes, a SMKVI igazgatóhelyettese szeptember 10-én Böhönyén, ahol az VI. Országos Kismotorfecskendő-szerelési bajnokság záró fordulóját rendezték.

A kiváló hangulatú összecsapáson a modern kategóriában az EGIS 2 csapata végzett első helyen; a retró kategória aranyát a Berzence ÖTE vitte el; míg a női retró kategóriát a Tüzescsajok csapat uralta. A díjakat dr. Horváth Jenő tűzoltó ezredes, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Tűzvédelmi- és Kéményseprőipari-szabályozási Főosztály főosztályvezetője adta át. 

A bajnokságot lezárandó, számos különdíj is gazdára talált: elismerést kapott természetesen a legeredményesebb csapat, de a legpechesebb is. Kelemen Zsolt, a MTSZ alelnöke elmondta: büszke a versenysorozat eredményes lebonyolítására, és a csapatok egész éves helytállására.

A VI. Országos Kismotorfecskendő-szerelési Bajnokság ezzel lezárult. Az összesítésben a következő első helyezések születtek:

  • modern kategória: Püspökladány HTP
  • retró férfi: Becsehely ÖTE
  • retró női: Tüzescsajok

Gratulálunk a győzteseknek, de ez mellett minden résztvevőnek is. 

A böhönyei forduló és a bajnokság összesített eredményei az alábbi linkekre kattintva tekinthetők meg.

 

Tudósító: BM OKF
Fotós: Bázelné Mihályka Szabina

 

Kapcsolódó információk: