Hírek

V. Képzők képzése program
2023. március 13. 12:10
A Hargita Megyei Önkéntes Tűzoltók Egyesülete, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltó Szövetség és a Budapesti Tűzoltó Szövetség szervezésében az V. „Képzők képzése” tűzoltó oktatási program zajlott 2023. március 10-11-én Csíkszentmiklóson, a csíki-medence tűzoltóságainak a részvételével.

A képzők Magyarországról érkeztek, pontosabban a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltó Szövetség részéről Rubóczki Zoltán társelnök vezetésével, egy öt fős képző csapat és a Budapesti Tűzoltó Szövetség részéről Kelemen Zsolt elnök személyében. A két napos képzés úgy elméleti, mint gyakorlati modulokat is tartalmazott elektromos autó tűz, munkavédelem, elsősegély, légzőkészülékek felépítése és használata témakörökben.

A képzésen a következő települések önkéntes tűzoltói vettek részt: Csíkszentmiklós, Tusnádfürdő, Csíkszenttamás, Gyimesközéplok, Csíkdelne, Kászonaltíz, Csíkvacsárcsi, Csíkszentmihály, Csíkszépvíz, Csíkcsomortán, Csíkpálfalva, Csíkajnád, Csíkcsicsó, Csíkszentimre, Csíkszentsimon, Csíkszentdomokos, Csíkszentmárton, Csíkszentgyörgy, Csíkdánfalva.

A visszajelzések alapján a képzés sikeres volt, hasznos elméleti és gyakorlati tudást kaptak a résztvevők, akik már nagyon várják, hogy átadhassák társaiknak a megszerzett tudást. Az eseményen Albert Csaba, a Hargita Megyei Önkéntes Tűzoltók Egyesületének meghívására, részt Borboly Csaba Hargita Megye Tanácsának elnöke és Stelian Cimpoeșu ezredes, a Hargita Megyei Sürgősségi Esetek Felügyelőségének főfelügyelője.

 


 

Kapcsolódó képek:

V. Képzők képzése program V. Képzők képzése program V. Képzők képzése program
>>> További képek a galériában <<<