Hírek

Elnökségi ülés
2022. december 12. 14:42
A Magyar Tűzoltó Szövetség 2022. december 8-án, Budapesten elnökségi ülést tartott.

Az ülésen Nyitrai Zsolt, a Miniszterelnök főtanácsadójának elfoglaltsága miatt, képviseletében részt vett Huber András úr, a Kabinet munkatársa. A rendezvényen az elnök tájékoztatta a résztvevőket az elmúlt és a következő időszak tevékenységéről, illetve feladatairól, továbbá az elnökség megtárgyalta, majd elfogadta a szövetség jövő évi munka- és költségvetési tervét. A tájékoztatóban és a hozzászólásokban  a nem hivatásos tűzoltóságok működési költségének megemelési lehetősége kiemelt fontossággal bírt, ahogy az üzemanyag és energiaárak drágulása miatti kompenzáció megoldása, a jövő évi takarékos gazdálkodás szem előtt tartása, valamint a szervezet intézményi és szervezeti fejlesztésének folytatása is.

Az esemény alkalmával az elnök Schillinger Norbert nyá. tű. alezredes urat a tűzvédelem és a MTSZ érdekében kifejtett munkájáért elismerésben részesítette.

Az ülés végén az elnök megköszönte mind az elnökség, mind a bizottságok munkáját, a részvevőknek és az általuk képviselt tűzoltóknak áldott ünnepeket és békés, boldog, egészségben gazdag új esztendőt kívánt.


 

Kapcsolódó képek:

Elnökségi ülés Elnökségi ülés Elnökségi ülés
>>> További képek a galériában <<<