Hírek

IX. Országos - Nemzetközi Tűzoltó-kapocskupa
2022. március 21. 07:55
2022. április 23-án 10 órától, Tótkomlóson zajlik a IX. Országos - Nemzetközi Tűzoltó-kapocskupa. A versenykiírást és a nevezési lapot tesszük közzé.

Averseny

  • ideje: 2022. április 23. 10.00 órától
  • helye: 5940 Tótkomlós, Luther utca Rendezvénytér (Mars tér)

A verseny a versenyszabályzat szerint kerül megrendezésre. A versenyre bármely tűzoltó, vagy egyéb szervezet nevezhet öt fős csapattal, aki a versenyszabályzatban és ezen kiírásban foglaltakat elfogadja. Egy szervezet több csapatot is indíthat, de egy versenyző nem szerepelhet több csapatban. A versenyen két pálya lesz elektromos időméréssel.

Kategóriák:

  • ”A” korosztály korpont számítása nélkül női és férfi
  • ”B” korosztály korpont beszámításával női és férfi
  • Vegyes csapatok a férfikategóriában kerülnek értékelésre

Amennyiben valamelyik kategóriába nevezett csapatok száma 4-nél kevesebb, a másik kategóriába kerül átsorolásra. A női és férfi besorolás így is külön marad.

 

A nevezési díj

  • 2022. április 15-ig történő nevezés esetén 10 000 Ft / csapat.
  • 2022. április 15-től történő nevezés esetén 15 000 Ft / csapat.

 

Nevezési határidő: 2022. április 15.

 

A nevezési díjat átutalással az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Tótkomlós 53300074-11052609 számú bankszámlájára. A nevezési díj befizetéséről számlát ad ki a szervező Tűzoltóság. A nevezési díjat befizetők részére egy-tál ételt és egy italt biztosít.

Nevezéseket a nevezési lapon kell eljuttatni a szervezők részére, valamint elektronikusan a http://bozsok.hu/ote/ honlapon kell regisztrálni. A jelentkezések beérkezését követően készül el a versenybeosztás, melyet a csapatok előzetesen megkapnak.

A versenyen az MTSZ képzett versenybírói látják el az értékelést.

Az értékelés versenykategóriánként történik a nevezett csapatok számától függően (oklevél és serleg). A határon túli csapatok külön kategóriában kerülnek értékelésre.

A legjobb ponteredményt (bármelyik futamban) elérő csapat elnyeri a Magyar Tűzoltó Szövetség vándordíját. A legjobb tíz időeredményt az MTSZ nyilvántartja, honlapján közzéteszi. A következő évi verseny rendezésére lehet jelentkezni az MTSZ Tűzoltóverseny Bizottságánál.

A verseny ideje alatt próba jelleggel videóbíró technika lesz telepítve, mely felvételek nem számítanak bele az értékelésbe, bizonyítékként nem használható. A felvételek egyelőre a versenybírók munkájának és a további versenyek segítésére készülnek.


 

Kapcsolódó információk: